NIEUWS

NIEUWS

Sam Gooris nieuwe coach in The Voice Senior


Sam Gooris zal samen met Karen Damen en André Hazes naast Walter Grootaers gaan zetelen als coach in The Voice Senior. Natalia, Dana Winner en Helmut Lotti zijn niet meer van de partij.

“Ik weet van mezelf dat ik niet de beste zanger ben”, klinkt het openhartig bij Sam Gooris.

Hij noemt zichzelf dan ook coach en geen zangleraar.

Maar de echtgenoot van Kelly Pfaff staat natuurlijk wel al dertig jaar op een podium en weet hoe hij een publiek moet meekrijgen.

En voor de zangles? Daarvoor zal Sam Gooris zich laten bijstaan door een superteam.

De opnames voor het nieuwe seizoen van The Voice Senior starten in januari.


(26 november 2019)

Sam Gooris schittert in nieuwe videoclip van ‘Laat het gras maar groeien’


‘Laat het gras maar groeien’, de hit van Sam Gooris, is intussen 23 jaar oud, maar het blijft een absolute meezinger.

Vandaag lanceerde Gooris in samenwerking met Qmusic een nieuwe videoclip voor hun foute remix van de klassieker.


De hoofdrol in de clip is uiteraard voor Sam Gooris himself, maar hij krijgt het gezelschap van Qmusic-dj’s Maarten ‘Like Maarten’ Vancoillie, Dorothee ‘Dorothee Vegas’ Dauwe, Sam De Bruyn, Heidi Van Tielen, Wim Oosterlinck, Vincent Fierens, Jolien Roets en Marie Monballiu.

En een turbo grasmachine mocht zeker ook niet ontbreken.

Het gras afrijden zal nooit nog hetzelfde zijn...


(8 juni 2018)


YouTube


iTunes

Sam Gooris en Kelly Pfaff keren terug naar 1989!


Alleen al voor de ­opgetrokken broek en de danspasjes van Sam Gooris moet u vanavond naar ­Groeten Uit kijken: de schoonzoon van Jean-Marie Pfaff reist met zijn gezin terug naar 1989, het jaar waarin Kelly Pfaff twaalf was.


De val van de Berlijnse Muur en de geboorte van VTM: dat was 1989. Kelly Pfaff was toen twaalf jaar en keerde na een jarenlang verblijf in Duitsland, waar haar vader voetbalde, terug naar België. Ze groeide op met de nieuwe tv-zenders VTM en MTV, met ballet- en tapdanslessen en met hits als de Lambada, Pump up the Jam en de New beat. Kelly en Sam rijden met dochter Shania (17) en zoon Kenji (16) terug in de tijd. In hun oude kleren is het schrikken. Sam ziet zijn zoon in zijn basketsloefjes: “Alsof ik in de spiegel kijk.” Kelly lijkt dan weer op haar moeder Carmen “maar dan met het haar van Madonna”. Terwijl Kelly herinneringen ophaalt aan haar favoriete soap Neighbours, geniet Sam van de PinUp Club met Wendy Van Wanten. Shania vindt dat pikante programma maar niks: “Het is respectloos tegenover vrouwen.” In hun nieuwe huis wagen ze zich aan het kneden van zoutdeeg en een gevecht op de Nintendo spelcomputer. Kelly gaat opnieuw tapdansen en Sam gaat uit de bol op de muziek van de jaren tachtig.


(28 januari 2018)

Sam Gooris opvallende nieuwkomer in Slimste Mens-jury: "Doen ze mij toch wel het gras afrijden, zeker?"


Fans van het bekende quizprogramma De Slimste Mens ter Wereld op VIER kunnen al op het puntje van hun stoel gaan zitten, want er komt een nieuw seizoen aan.

Het vijftiende alweer.

Het Laatste Nieuws was als enige bij de opnames van de trailer die dat moet aankondigen en kon al even met Erik Van Looy en de twaalfkoppige jury praten.

Opmerkelijke nieuwkomer daarin is zanger Sam Gooris.

Of hij z'n basketsloefkes zal dragen aan de jurydesk, weten we niet, maar het gras afrijden voor het aankondigingsfilmpje: dat mocht kersvers jurylid in 'De Slimste Mens Ter Wereld' Sam Gooris alvast wél doen.

In een letterlijk goddelijk filmpje wordt de jury van de VIER-quiz voorgesteld, samen met paus Erik I.

Het uiteindelijke resultaat is onder de 'making of' te bekijken.


(18 september 2017)

Sam Gooris en Jettie Pallettie hebben alles over voor hun fans!


Wat gebeurt er wanneer je Sam Gooris samen brengt met de flamboyante Nederlandse zangeres Jettie Pallettie?  Dan ontstaat een ambiance ‘tot de tweede macht’ die alles en iedereen meesleurt in een onvervalst feestgedruis!

Sam Gooris behoort al heel wat jaren tot de top van Vlaanderen als het erop aankomt een ingedommelde feesttent tot leven te brengen.  Jettie Pallettie kan je gerust zien als z’n vrouwelijke tegenhanger en dus lijkt het ons niet meer dan logisch dat de twee hun handen in elkaar slaan voor een ludiek duet!

‘Alles voor de fans’ is een onvervalst ambianceduet waarbij Sam en Jettie hun bewondering voor hun fans niet onder stoelen of banken steken.  De samenwerking kwam tot stand in de kleedkamer na een optreden en nam al heel snel een vaste vorm aan. Ongetwijfeld zullen we dit nummer de komende maanden nog heel vaak door onze luidsprekers horen schallen!

‘Alles voor de fans’, de nieuwe plaat van Jettie Pallettie en Sam Gooris is vanaf nu te downloaden via iTunes.


(23 mei 2017)